˙·٠•●♥little-miss-story ♥●•٠·˙ ·
.ZettyZahira.
*ForeverYoung*
*comel|pemalu|lemahlembut|sopansantun*

| Twitter | Facebook | Instagram |

.CHAT HERE.






Hi!
Wednesday, November 2, 2016 | 2:23 AM | 010 comments





Hai. Lama sungguh tak update blog ni. Bersawang sawang dah. Last tahun 2014 ea, ni dah bulan Nov tahun 2016.

Fuhh actually yelah busy la kononnya dengan life, study lagi lepastu sambung lagi then habisssss. So sekarang tengah tanam anggur di rumah hikhik. So, dapat la bodek blog kite ni.

Tapinya mula mula terkezut jugak la sekarang nak sign in blog kena pakai gmail ea. Dah la ai buat blog ni zaman kanak kanak dulu pakai ymail je. Gelabah jugak la tak dapat log in. Hmmm so ai gugel la cara nak dapat balik blog ni. Then, tadaaaa! dapat dah. Lepastu ai terus tukar blog dari ymail ke gmail terus senang.

Bila dah dapat sign in ha mula la nak update itu ini kat blog nak buat maintenance sikit. Yelah tahun bila tinggal. Haha. Zaman kanak kanak gila design blog aku gambar cartoon cartoon ade terbang terbang. Hahaha. So nak buat cara matang sikit. ekheemmm matang.



Tapi MashaAllah HTML code sis sudah tak power. Ye, ai pakai classic template lagi yang edit HTML sendiri sendiri tak pakai add widget macam bila korang upgrade template baru tu. Tak suka la ai update sebab tak bebas nak letak itu ini ikut cara kita, semua dah ditentukan. Kalau pakai HTML code boleh la adjust suka hati atas sikit ke tepi sikit ke terbang ke. Huhu. Sekali kite nak tukar shoutbox terus terdelete, bila nak buat baru tak boleh pulak, haih macam macam la, nak update tambah shoutbox, lepastu nak letak comment box, nak letak followers kite, yelah walaupun tak ramai mana hihi, lepastu music player kite pun dah tak berfungsi, dah tak keluar lagu dah. Bila kita try apply code baru pun tak boleh.

Huwaaaa so cacat la blog ni shoutbox buh kat sidebar je. Rajin rajin la blogwalking dan tinggalkan mesej kat situ ye. Lagu nanti ai usaha lagi. Hmmm



Labels: , ,



OldPost♥